Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

ClayStudio 2024 - odborné vzdelávacie aktivity

Krátky opis
Výstava keramických diel vytvorených počas tvorivo-vzdelávacieho podujatia ClayStudio 2024 v Galérii Annogallery v Hôrke, v termíne 17.10 – 31.10.2024.
Fotogaléria
Názov podujatia
ClayStudio 2024

Miesto konania / kraj
Hôrka / Poprad

Termín konania
17.10.2024 - 31.10.2024

Popis projektu

Vzdelávací program ClayStudio 2024 zahŕňal šesťdňový intenzívny kurz so zameraním na keramickú tvorbu. Bol určený pre profesionálov z oblasti vizuálneho umenia, študentov a pedagógov umeleckých škôl, ako aj pre umelcov hľadajúcich nové výzvy a príležitosti na ďalší rozvoj svojich schopností.

Tento ročník sa uskutočnil na prelome júla a augusta v keramickom ateliéri Annogallery v Bežovciach na Zemplíne. Prostredie ateliéru poskytlo ideálne podmienky pre tvorbu, kombinujúc technické odborné znalosti s tvorivou atmosférou záhrady a intimitou okolitého vidieka. Účastníci pracovali pod odborným vedením lektora, mali možnosť venovať sa individuálnej tvorbe a následne prezentovať svoje diela na výstave.

Účastníci a vystavujúci umelci: Bo Brezovská, Janka Majerčáková, Klára Marettová, Mariana Sabaková, Veronika Smiková, lektor: Peter Smik, hosť: Jozef Srna

Názov prímateľa
ANNOGALLERY

Celkový rozpočet:
2 125,00 €

Výška podpory:
2 000,00 €