Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Knižnica pre všetkých

Krátky opis
Beseda s cestovateľom Jozefom Jankovom. Navštívime s ním Laos, Kambodžu, Nový Zéland, Madagaskar, Keňu, Tanzániu, Kolumbiu, Peru, chladnú Patagóniu... Zažijeme safari, let balónom, prevezieme sa vlakom Transsibírskej magistrály do hlbín Ruska a mnoho ďalších dobrodružstiev.
Fotogaléria
Názov podujatia
Cestovateľské okienko do sveta - beseda s Jozefom Jankovom

Miesto konania / kraj
Zvolen / Zvolen

Termín konania
10.10.2024

Popis projektu

Jozef Jankov je rodák z horehronskej obce Heľpa. Keďže vyrastal medzi horami, láska k prírode ho doviedla k štúdiu lesníctva, najskôr na Strednej lesníckej škole v Liptovskom Hrádku, neskôr na Lesníckej fakulte Technickej univerzity vo Zvolene, kde ukončil aj doktorandské štúdium. Absolvoval taktiež štúdium MBA na LIGS University, kde sa venoval lesníckemu manažmentu. Okrem lásky k prírode sa stalo jeho vášňou cestovanie. Precestoval vyše 80 krajín na všetkých kontinentoch (okrem Antarktídy). O svojich cestách píše v blogoch, z ciest pripravuje aj knihu.

Počas prednášky „Ako si splniť cestovateľské sny“ nám okrem iného porozpráva ako zmenili knihy jeho život a ako sa vďaka knihám dostal na tie najkrajšie miesta na našej planéte. Navštívime Laos, Kambodžu, Nový Zéland, Madagaskar, Keňu, Tanzániu, Kolumbiu, Peru, chladnú Patagóniu... Zažijeme safari, let balónom, prevezieme sa vlakom Transsibírskej magistrály do hlbín Ruska a mnoho ďalších dobrodružstiev.

Podujatie je súčasťou projektu Knižnica pre všetkých a cyklu Cestovateľské okienko do sveta, ktorý z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.

Podujatie z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia

Názov prímateľa
Krajská knižnica Ľudovíta Štúra

Celkový rozpočet:
9 450,00 €

Výška podpory:
8 500,00 €