Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

V Turčianskej knižnici nielen tradične

Krátky opis
Beseda s ilustrátorkou komiksov pre mládež Zuzanou Jančovou sa uskutoční dňa 03. 10. 2024 o 10:00hod. na pobočke Ľadoveň.
Fotogaléria
Názov podujatia
Beseda s ilustrátorkou komiksov pre mládež Zuzanou Jančovou

Miesto konania / kraj
Martin / Martin

Termín konania
03.10.2024

Popis projektu

Beseda s ilustrátorkou komiksov pre mládež Zuzanou Jančovou sa uskutoční dňa 03. 10. 2024 o 10:00hod. na pobočke Ľadoveň. 

Ilustrátorka Zuzana Jančová odštartovala na Slovensku novú éru komiksov pre mládež.  Žiakom gymnázia J. Lettricha predstaví svoju komiksovú tvorbu, v ktorej spája hrdinský svet s aktuálnymi spoločenskými témami. Počas besedy žiakom vysvetlí akými pravidlami sa tvorí komiks a názornou prezentáciou priblíži ukážky svojej práce. Počas tvorivej dielne si deti zvolia ľubovoľný námet, ktorý potom pod vedením autorky zakreslia do dashboardu. Na záver si môžu žiaci nechať podpísať záložku ako spomienku na besedu

Besedy sa zúčastní dohodnutý kolektív žiakov gymnázia. 

Názov prímateľa
Turčianska knižnica v Martine

Celkový rozpočet:
5 060,00 €

Výška podpory:
4 500,00 €