Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Kultúrne centrum Cooltajner 2024

Krátky opis
Pozývame vás na septembrový program do KC Cooltajner.
Fotogaléria
Názov podujatia
Septembrový program KC Cooltajner

Miesto konania / kraj
Považská Bystrica / Považská Bystrica

Termín konania
01.09.2024 - 30.09.2024

Popis projektu

Skončili sa letné prázdniny, no program v Cooltajneri sa iba preklápa do svojej jesennej časti. Na čo sa môžete tešiť?

Bližšie info:

  • https://www.cooltajner.sk/novinky/blizi-sa-4-rocnik-festivalu-v-novom-svetle" style="color: inherit; cursor: pointer; text-decoration-line: underline !important; outline: 0px !important;">začína sa štvrtý ročník festivalu VNS*24, podrobný program tu>>>,
  • každý druhý utorok o 19.00 prebieha zábavno-vedomostný kvíz s Peťou Tak ty nevieš?
  • tento mesiac je súčasťou aj špeciálny kvíz na tému seriálu Priatelia,
  • Filmový klub s Táňou sa koná každý druhý štvrtok o 18.30 v malej sále,
  • začína sa ďalší ročník Coolkvíz ligy s Tomášom,
  • https://www.cooltajner.sk/novinky/blizi-sa-4-rocnik-festivalu-v-novom-svetle" style="color: inherit; cursor: pointer; text-decoration-line: underline !important; outline: 0px !important;">vstupenky na koncert Kataríny Koščovej a Daniela Špinera sú už v predaji tu>>>,
  • k Akadémii seniorov pribudne vlastný plagát s podrobnými info 9. septembra,
  • pozrite si aj jednotlivé voľnočasové kurzy, do ktorých sa môžete počas jesene prihlásiť.

Veľká vďaka patrí hlavnému partnerovi KVC Cooltajner, a to Fondu na podporu umenia, ktorý kultúrne a umelecké podujatia podporil z verejných zdrojov. 

Názov prímateľa
COOLTAJNER

Celkový rozpočet:
44 350,00 €

Výška podpory:
35 000,00 €