Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Kysucká knižnica v Čadci otvorená pre všetkých

Krátky opis
Beseda s autorkou mnohých románov, poviedok, televíznych seriálov, rozhovorov či reportáží.
Fotogaléria
Názov podujatia
Večer na tému s Ivanou Havranovou

Miesto konania / kraj
Čadca / Čadca

Termín konania
19.09.2024

Popis projektu

Pozývame na autorskú besedu s Ivanou Havranovou. Významná slovenská spisovateľka, autorka desiatok románov. ktorej tvorba sa často zameriava na zložité medziľudské vzťahy. Publikum je prevažne ženského pohlavia, no jej knihy si získali aj širší okruh čitateľov. Inšpiráciu čerpá zo skutočných príbehov, a preto sú jej knihy blízke aj samotnému čitateľovi. 
Podujatie je realizované vďaka finančnej podpore Fondu na podporu umenia v rámci projektu „Kysucká knižnica v Čadci otvorená pre všetkých“.

Názov prímateľa
Kysucká knižnica v Čadci

Celkový rozpočet:
9 055,00 €

Výška podpory:
8 000,00 €