Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Cena za architektúru CE ZA AR

Krátky opis
Premiéra dokumentárneho cyklu, ktorý predstaví nominované diela CE ZA AR 2024.
Fotogaléria
Názov podujatia
Súčasná slovenská architektúra

Miesto konania / kraj
Bratislava / Bratislava I,Bratislava II,Bratislava III,Bratislava IV,Bratislava V

Termín konania
31.08.2024 - 28.09.2024

Popis projektu

Galavečer odovzdávania ocenení Ceny za architektúru CE ZA AR sa blíži. Už prvý októbrový štvrtok sa dozvieme mená laureátov aktuálneho ročníka. Čakanie na zverejnenie rozhodnutia poroty si skrátime už tradičným televíznym formátom „Súčasná slovenská architektúra“. Pozývame na sledovanie!


PREMIÉRA VIDEODOKUMENTOV

Aj tento rok sme pre fanúšikov a fanúšičky architektúry pripravili televízny formát – cyklus videomedajlónov nominovaných diel s názvom „Súčasná slovenská architektúra“. Novinkou tohto ročníka je víkendový vysielací čas - vždy v sobotu o 10:00 na Dvojke.

31.08. Rodinné domy

07.09. Interiér

14.09. Exteriér

21.09. Bytové domy + Občianske a priemyselné budovy

28.09. Fenomény architektúry

 

Videodokumenty podporil z verejných zdrojov hlavný partner projektu Fond na podporu umenia.


GALAVEČER

Vyvrcholením televíznej prehliadky súčasnej slovenskej architektúry bude slávnostné odovzdávanie ocenení, ktoré sa uskutoční vo štvrtok 3. októbra. Budeme radi, ak sa k nám pripojíte a pozvete aj vašich známych na sledovanie priameho prenosu, rovnako na Dvojke, od 20:10.


CENA VEREJNOSTI

Čoraz obľúbenejšia anketa Cena verejnosti má v už v aktuálnom ročníku rovnako svoje etablované miesto. Hlasovanie spúšťame 1. septembra a svojho favorita máte možnosť podporiť až do galavečera (03. 10.) na webovej stránke: https://cezaar.tv/

#domavarchitektúre #spoluvarchitektúre #cezaar24

Názov prímateľa
Inštitút Slovenskej komory architektov (ISKA)

Celkový rozpočet:
252 130,00 €

Výška podpory:
40 000,00 €