Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Kultúrne centrum Cooltajner 2024

Krátky opis
Pozývame vás na augustový program v rámci 10. ročníka kultúrneho leta v KVC Cooltajner.
Fotogaléria
Názov podujatia
Augustový program v KVC Cooltajner

Miesto konania / kraj
Považská Bystrica / Považská Bystrica

Termín konania
01.08.2024 - 31.08.2024

Popis projektu

Pozývame vás na augustový program v rámci 10. ročníka kultúrneho leta v KVC Cooltajner.

http://www.cooltajner.sk/" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-saferedirecturl="http://www.cooltajner.sk/" style="color: inherit; cursor: pointer; text-decoration-line: underline !important; outline: 0px !important;">www.cooltajner.sk
http://www.cooltajner.sk/" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-saferedirecturl="http://www.cooltajner.sk/" style="color: inherit; cursor: pointer; text-decoration-line: underline !important; outline: 0px !important;">www.facebook.com/cooltajner
http://www.cooltajner.sk/" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-saferedirecturl="http://www.cooltajner.sk/" style="color: inherit; cursor: pointer; text-decoration-line: underline !important; outline: 0px !important;">www.instagram.com/cooltajner


KVC COOLTAJNER: PROGRAM AUGUST 2024

FILM KLUB: BLIX NOT BOMBS
07. AUG | STREDA 20.30 Filmový klub pod širákom v spolupráci s Kinedokom, tentoraz o diplomatovi Hansovi Blixovi a páde dvojičiek. Vstupné dobrovoľné, odporúčané 4 eurá.

CHRIS ELLYS & LARA ABOU HAMDAN
09. AUG | PIATOK 19.00 Slovenský rapsód Chris Ellys a pôvodom sýrska inštrumentalistka a speváčka Lara Abou Hamdan v čarovnom dvojkoncerte. VStupné dobrovoľné, odporúčané 7 eur.

EÚ 20NA20 – ADRIANA BOYSOVÁ: LUXEMBURSKO
15. AUG | ŠTVRTOK 18.00 Adriana je Slovenska v Luxembursku. Priblíži nám svoju literárnu tvorbu, luxemburskú kultúru a život v tejto krajine formou cestovateľského večera. Vstupné dobrovoľné, odporúčané 3 eurá.

LUKÁŠ ŠNÁBEL QUARTET
15. AUG | ŠTVRTOK 19.30 Skvelí hudobníci vo formácii Lukáš Šnábel Quartet pripravia a naservírujú poriadnu dávku jazzu pre náročného poslucháča. Vstupné dobrovoľné, odporúčané 7 eur.

LETNÝ COOLKVÍZ S TOMOM
16. AUG | PIATOK 19.30 Zostav tím a príď sa zabaviť. Je tu letná verzia Coolkvízu s Tomášom, ktorá sľubuje kopec zábavy a napätých chvíľ. Registračné na hráča 3 eurá.

EÚ 20NA20 – ĽUBICA JANÁČKOVÁ: ERASMUS+
21. AUG | STREDA 19.00 Čaká ťa vysoká škola? Príď si vypočuť skúsenosti s programom Erasmus+ z (nielen) z chorvátskeho Dubrovníka, ktorý spojíme s cestovateľským večerom, spoznávaním chorvátskej kultúry a umenia a života v tejto krajine. Vstupné dobrovoľné, odporúčané 3 eurá.

FILM KLUB: AUGUST 1968
21. AUG | 20.30 Všetci ľudia budú bratia je názov dokumentu o Alexandrovi Dubčekovi, ktorý si premietneme pri príležitosti výročia Augusta 68. Vstupné dobrovoľné, odporúčané 4 eurá.

23 SUMMER STREET JAM 2
23. AUG | 18.00 Na vlne letných beatov s DJ Inari, chutným jedlom a famóznymi drinkami. Pouličná párty, na ktorej nechceš chýbať! Vstupné dobrovoľné, odporúčané 4 eurá.

QUEENSHOW KONCERT
24. AUG | 19.00 Najvernejšia skupina legendárnej formácie Queen sa predstaví aj v Považskej Bystrici, neopakovateľná jazda, kde musíte byť! Vstupenky dostupné na ticketportali tu: http://www.cooltajner.sk/" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-saferedirecturl="http://www.cooltajner.sk/" style="color: inherit; cursor: pointer; text-decoration-line: underline !important; outline: 0px !important;">http://www.cooltajner.sk/"ketportal.sk/event/QUEENSHOW?idpartner=1073

ODPOVIEM TI PIESŇOU FEST
30. AUG | 19.00 Regionálni hudobníci a hudobníčky sa opäť po roku predstavia počas spoločného večera na jednom pódiu. Vstupné dobrovoľné, odporúčané 5 eur.

DIVADIELKO: KAZIZUBKO
31. AUG | 11.00 Divadielko pre deti o správnej ústnej hygiene v podaní tvorcov populárneho divadielka o Čertovi Kolofónovi. Vstupné 3 eurá.

V PONDELKY PREČÍTANÉ LETO
Každý pondelok od 17.00 V auguste pokračujú pravidelné stretnutia pre deti pri zaujímavých knižkách.

LETNÉ KVÍZY S PEŤOU: TAK TY NEVIEŠ?
06. & 13. & 20 AUG | 19.00 Pre všetkých fanúšikov kvízov.

Kultúrne a umelecké podujatia podporil z verejných zdrojov Fond na podporu umenia, ktorý je hlavným partnerom centra.

Názov prímateľa
COOLTAJNER

Celkový rozpočet:
44 350,00 €

Výška podpory:
35 000,00 €