Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Hidepark 2024

Krátky opis
Hidepark Nitra je kultúrno-komunitné centrum, ktoré je súčasťou siete nezávislých kultúrnych centier Anténa – sieť pre nezávislú kultúru. Hlavným poslaním Hideparku je organizovať kultúrne a podujatia s cieľom prezentovať súčasné, nezávislé, profesionálne i neprofesionálne umenie zo Slovenska a EU, predovšetkým z krajín V4. Hidepark je zároveň komunitným centrom spájajúcim viaceré občianske združenia a jednotlivcov, ktorí spoločne tvoria živý a jedinečný spoločenský priestor.
Fotogaléria
Názov podujatia
Diskusia: Marek Pupák, autor projektu Blue Grandma

Miesto konania / kraj
Nitra / Nitra

Termín konania
07.07.2024

Popis projektu
DISKUSIA S MAREKOM PUPÁKOM, AUTOROM PROJEKTU BLUE GRANDMA
Moderovaná diskusia s dokumentaristom a fotografom Marekom Pupákom nielen o projekte Blue Grandma, ale i o jeho láskavom vzťahu s babičkou, vášni k fotografii a o tom, kde berie inšpiráciu k tvoreniu.
Diskusia bude prebiehať v čase 16:30 - 17:15.
Súčasne bude počas celého Nedeľného čilu #2 prebiehať aj Marekova výstava fotografií. Predstaví fotografie zo svojho projektu Blue Grandma. Od roku 2007 dokumentuje život svojej babičky a veľmi citlivo približuje jej každodenný život. Hravá práca s farbami, zachytenie jedinečných a niekedy zdanlivo obyčajných momentov vytvára súbor fotografií, z ktorých cítiť radosť, lásku a pokoj.
Názov prímateľa
TRIPTYCH o.z.

Celkový rozpočet:
36 050,00 €

Výška podpory:
30 000,00 €