Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

KREATÍVNE 2024

Krátky opis
Trnavské osvetové stredisko v zriaďovateľskej pôsobnosti Trnavského samosprávneho kraja organizuje v dňoch 26. – 27. 6. 2024 vo výstavnej sieni a v exteriéri Domu hudby Mikuláša Schneidera Trnavského fotografický workshop KYANOTYPIA.
Fotogaléria
Názov podujatia
Fotografický workshop Kyanotypia

Miesto konania / kraj
Trnava / Trnava

Termín konania
26.06.2024 - 27.06.2024

Popis projektu

Dvojdňová tvorivá dielňa je vzdelávacou aktivitou v rámci projektu KREATÍVNE 2024, ktorého hlavným partnerom je Fond na podporu umenia. Tvorivá dielňa sa bude konať každý deň od 16,00 do 20,00 h a je určená  záujemcom z radov mládeže i dospelých. Lektorom bude skvelý fotograf a vysokoškolský pedagóg Mgr. Peter Lančarič, PhD. Prvý deň prihlásení účastníci workshopu  absolvovujú teoretickú prednášku a v druhej praktickej časti sa naučia miešať chémiu a pripraviť papiere a materiál. Druhý deň je naplánované  exponovanie, vyvolávanie a tónovanie fotografických diel. Vytvorené diela budú prezentované v katalógu.

Názov prímateľa
Trnavské osvetové stredisko

Celkový rozpočet:
24 000,00 €

Výška podpory:
7 500,00 €