Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Vokálna hudba zo Slovenska zo 17. storočia a gregoriánsky chorál

Krátky opis
koncert / vokálna hudba zo Slovenska zo 17. storočia a gregoriánsky chorál Pezinok: Farský kostol, 16. 6. 2024 o 20:00 hod. účinkujú: Ensemble Ad fontes: EVA ŠUŠKOVÁ – mezzosoprán ZUZANA BADÁROVÁ – soprán TOMÁŠ ŠELC – basbarytón MATÚŠ ŠIMKO – tenor JURAJ KUCHAR – tenor JÚLIA URDOVÁ – spev SYLVIA URDOVÁ – spev, dramaturgia
Fotogaléria
Názov podujatia
koncert / vokálna hudba zo Slovenska zo 17. storočia a gregoriánsky chorál

Miesto konania / kraj
Pezinok / Pezinok

Termín konania
16.06.2024

Popis projektu

koncert / vokálna hudba zo Slovenska zo 17. storočia a gregoriánsky chorál

Pezinok: Farský kostol, 16. 6. 2024 o 20:00 hod.

účinkujú:

Ensemble Ad fontes:

EVA ŠUŠKOVÁ – mezzosoprán

ZUZANA BADÁROVÁ – soprán

TOMÁŠ ŠELC – basbarytón

MATÚŠ ŠIMKO – tenor

JURAJ KUCHAR – tenor

JÚLIA URDOVÁ – spev

SYLVIA URDOVÁ – spev, dramaturgia


Podujatie z verejných zdrojov podporil Fond na podporu
umenia.

Názov prímateľa
Musica perpetua

Celkový rozpočet:
6 002,00 €

Výška podpory:
5 400,00 €