Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Detský literárny Zvolen 2024

Krátky opis
Detský literárny Zvolen je regionálna súťaž žiakov základných škôl v literárnej tvorbe. Každoročne sa do nej zapájaná množstvo žiakov s talentov v písaní poézie a prózy. Hlavným podujatím je slávnostné vyhodnotenie súťažných prác a oceňovanie žiakov, ktoré sa bude konať v Krajskej knižnici Ľudovíta Štúra vo Zvolene.
Fotogaléria
Názov podujatia
Vyhodnotenie súťaže Detský literárny Zvolen 2024

Miesto konania / kraj
Zvolen / Zvolen

Termín konania
01.02.2024 - 17.06.2024

Popis projektu

Detský literárny Zvolen je literárna súťaž regionálneho charakteru, ktorá sa snaží vytvoriť platformu pre literárne nadaných žiakov základných škôl. Súťaž prebieha každoročne počas mesiacov február, marec zberom súťažných prác, ktoré následne hodnotí odborná porota. Vyvrcholením súťaže bude  slávnostné vyhodnotenie súťaže ako prezentačné podujatie. V rámci podujatia sa budú konať poetické aj prozaické literárne workshopy, hodnotiace semináre pre každú kategóriu a výstava ilustrácií k súťažným literárnym dielam. Samotné vyhodnotenie bude zahájené umeleckým vystúpením žiakov ZUŠ vo Zvolene, budú sa čítať ukážky z víťazných prác a samozrejme najdôležitejšou časťou bude oceňovanie žiakov.

Názov prímateľa
Podpolianske osvetové stredisko

Celkový rozpočet:
1 751,00 €

Výška podpory:
1 500,00 €