Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Choreografia Telgárt

Krátky opis
Zverejnenie informácie o poskytnutí podpory z FPU a poďakovanie https://senioripartizanfs.wixsite.com/home/sponzori/fpu
Fotogaléria
Názov podujatia
webová stránka

Miesto konania / kraj
Banská Bystrica / Banská Bystrica

Termín konania
01.01.2024 - 30.06.2024

Popis projektu

Občianske združenie Seniori Partizán FS v roku 2023 a 2024 zrealizovalo tvorbu novej tanečnej choreografie z Telgártu, pod názvom "Bude ako nebolo". Autorom choreografie je Mgr. umenie. Samuel Debnárik.  Tanec sme prvýkrát úspešne odprezentovali na Turíčnom jarmoku v Slovenskej Ľupči dňa 18.5.2024.

 

Touto cestou srdečne ďakujeme Fondu na podporu umenia za poskytnuté finančné prostriedky. Dotácia  bola použitá na úhradu autorského honorára, sústredenie a čiastočne aj na nové kroje. 

Názov prímateľa
Seniori Partizán FS

Celkový rozpočet:
5 000,00 €

Výška podpory:
2 000,00 €