Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Kultúrne centrum Cooltajner 2024

Krátky opis
Pozývame Vás na DVE SLOVÁ v mesiaci jún✨ Na júnových DVOCH SLOVÁCH bude našou hostkou niekto z hľadiska. Spoločne budeme mať možnosť porozprávať sa s vynikajúcou učiteľkou, autorkou a inšpiratívnou ženou ANNOU JANČOVOU, ktorá je pravidelnou poslucháčkou DVOCH SLOV.
Fotogaléria
Názov podujatia
DVE SLOVÁ / Autorské čítanie s Annou Jančovou

Miesto konania / kraj
Považská Bystrica / Považská Bystrica

Termín konania
13.06.2024

Popis projektu

DVE SLOVÁ v mesiaci jún✨

Na júnových DVOCH SLOVÁCH bude našou hostkou niekto z hľadiska. Spoločne budeme mať možnosť porozprávať sa s vynikajúcou učiteľkou, autorkou a inšpiratívnou ženou ANNOU JANČOVOU, ktorá je pravidelnou poslucháčkou DVOCH SLOV.

Tentokrát sa však role trošku otočia a v neformálnej diskusii sa porozprávame o jej knižnej tvorbe, porotcovskom kresle na rôznych súťažiach a taktiež aj o učiteľskej kariére, keďže sa jej v roku 2022 podarilo prebojovať medzi top 10 učiteľov Slovenska.

V mesiaci jún slávime Deň detí, a tak sme začínajúce autorky vyberali spomedzi “nižších ročníkov”, aby sme sa na literatúru mohli pozrieť viac detskými očami. Avšak nie všetky emócie sa dajú vyjadriť len slovami, a tak nás večerom prevedie aj hudobný hosť.

Tešíme sa na vás vo štvrtok, 13.6. o 18.00 v Koridore.

Názov prímateľa
COOLTAJNER

Celkový rozpočet:
44 350,00 €

Výška podpory:
35 000,00 €