Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Edukačno - aktivity kolektívu Tanečno pre stredné školy

Krátky opis
Unikátne tanečné sóla v podaní celého "Tanečno" kolektívu, ktoré vám predstavia tanec v celej svojej rôznorodosti. Uvidíte krátkych 5 sól s osobnou výpoveďou autorov a autoriek, ktoré vytvoria jedinečnú mozaiku situácií. Profesionálne tanečnice a tanečníci ponúknu vlastné náhľady na dôležité témy, pričom zvýraznia originalitu, jedinečnosť a pestrosť ľudí a pohybu. Jedinečné profesionálne sóla, ktoré vám umožnia nahliadať na tanec zblízka.
Fotogaléria
Názov podujatia
Jedinečno

Miesto konania / kraj
Námestovo / Námestovo

Termín konania
27.05.2024 - 28.05.2024

Popis projektu

JEDINEČNO ✨


Doskami ocenený kolektív Tanečno opäť v Námestove! Tentokrát si pre vás pripravili jedinečný komponovaný večer 6 tanečných sól.


Nenechajte si ujsť autorskú tvorbu skúsených a ostrieľaných profesionálnych interpretov a mladých tvorcov súčasného tanca a fyzického divadla. Unikátne tanečné sóla v podaní celého "Tanečno" kolektívu, ktoré vám predstavia tanec v celej svojej rôznorodosti. Uvidíte krátkych 5 sól s osobnou výpoveďou autorov a autoriek, ktoré vytvoria jedinečnú mozaiku situácií a zároveň ponúkajú divákom možnosť vyskladať si vlastný príbeh. Profesionálne tanečnice a tanečníci ponúknu vlastné náhľady na dôležité témy, pričom zvýraznia originalitu, jedinečnosť a pestrosť ľudí a pohybu. Jedinečné profesionálne sóla, ktoré vám umožnia nahliadať na tanec zblízka.


Účinkujú: Miriam Budzáková, Hana Gallinová, Barbora Michaligová, Silvia Sviteková, Matúš Szeghö, Andrej Štepita


Z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.

Názov prímateľa
Tanečno o.z

Celkový rozpočet:
28 300,00 €

Výška podpory:
28 000,00 €