Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Bla, bla-to

Krátky opis
Vzdelávací workshop "Bla, bla-to" sa zameriava na hravý prístup k vzdelávaniu prostredníctvom živého kontaktu s umením, s dôrazom na zážitok z tvorby a proces umožňujúci vytvárať jedinečné individualizované dielka. Workshop je exkurziou do sveta keramickej tvorby, kde účastníci pod odborným vedením lektora zažívajú nezameniteľnú skúsenosť, podnietenú fantáziou a predstavivosťou.
Fotogaléria
Názov podujatia
Bla, bla-to

Miesto konania / kraj
Bežovce / Sobrance

Termín konania
28.05.2024

Popis projektu

Podujatie je otvorené všetkým vekovým kategóriám, prednostne žiakom a študentom škôl a školských zariadení, ale aj rodičom, starým rodičom, pedagógom a vychovávateľom. Sleduje tiež posilnenie spolupráce medzi zriaďovanou a nezriaďovanou kultúrou, od spoločnej prípravy workshopov až po ich realizáciu v kultúrnych inštitúciách. 

Tvorenie s hlinou bude prebiehať pod odborným vedením lektora, keramikára Petra Smika. Účastníci si vyskúšajú modelovanie z voľnej ruky, valcovanie plátov hliny, vykrajovanie a spájanie jednotlivých dielov hliny do výsledného  tvaru, točenie na hrnčiarskom kruhu.  Môžu experimentovať, zapojiť fantáziu a tešiť sa z výsledkov svojho snaženia. Aktivita je pre účastníkov bezplatná, k dispozícii sú pomôcky a materiál na prácu, glazovanie keramiky a keramický výpal.

Workshop trvá cca 2 - 3 hod. a môže sa ho zúčastniť cca 20 účastníkov. Miestom realizácie je Keramický ateliér Annogallery Bežovciach.

Termín, čas, miesto konania:

28.5.2024 (utorok), o 8:30, Keramický ateliér Annogallery Bežovce


 

Názov prímateľa
ANNOGALLERY

Celkový rozpočet:
2 700,00 €

Výška podpory:
2 500,00 €