Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Béčka

Krátky opis
Štatisticky je vypočítané, že slávu môže zakúsiť 0,0086% populácie. Na Slovensku to predstavuje 466 ľudí. Toto číslo tvoria ľudia z biznisu, politiky, médií, odborné profesie ako lekári, či vedci, ale aj účastníci reality show a influenceri. Len časť tohto čísla patrí ľuďom z dramatického umenia - a pritom každý rok vyjde z našich škôl približne 30 nových hercov a herečiek.
Fotogaléria
Názov podujatia
Béčka

Miesto konania / kraj
Bratislava / Bratislava I,Bratislava II,Bratislava III,Bratislava IV,Bratislava V

Termín konania
29.05.2024

Popis projektu
Autorská hra Michala Beleja vznikla na zadanie umeleckého zoskupenia Príchod Godota. Je postavená na osobných zážitkoch a pochybnostiach, ktoré prenasledujú herečku Heidi Šinkovú a herca Ľuboša Janáka. Obaja, súc vyštudovaní herci, zatiaľ nepobrali svetskej slávy - a každým rokom je otázka, čím to je, čoraz neodbitnejšia. Stojac nad priepasťou uznania, sami v tom nemajú jasno - či sa im raz do nej podarí skočiť, spadnúť alebo budú len na jej okraji roniť slzy - presne tak ako tajne každý jeden z nás pred stretávkou zo strednej školy po xy rokoch.
Vstupenky: https://tootoot.fm/sk/events/662bc82d1b234e13a40e92cc?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR1C-Elnkt7esIppoyTKFkU_sSwOalK_Y6lKCuZrgyhZhA8fOw44Ch5MbGs_aem_AYfVYr_dCxKBpHUtr5CqSvlRj_ofqjXdLH1k4H3g7VlWBVIsff1dvWDik1j-EydpcZKtGK8jF82ZxECeGbc34zh6" rel="nofollow noreferrer" role="link" tabindex="0" target="_blank" style="color: var(--blue-link); cursor: pointer; outline: none; list-style: none; margin: 0px; text-align: inherit; border-style: none; padding: 0px; border-width: 0px; display: inline; -webkit-tap-highlight-color: transparent; touch-action: manipulation; font-family: inherit;">https://tootoot.fm/sk/events/662bc82d1b234e13a40e92cc?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR1C-Elnkt7esIppoyTKFkU_sSwOalK_Y6lKCuZrgyhZhA8fOw44Ch5MbGs_aem_AYfVYr_dCxKBpHUtr5CqSvlRj_ofqjXdLH1k4H3g7VlWBVIsff1dvWDik1j-EydpcZKtGK8jF82ZxECeGbc34zh6" class="x11i5rnm xat24cr x1mh8g0r x1vvkbs xtlvy1s" style="margin: 0.5em 0px 0px; overflow-wrap: break-word; font-family: " segoe="" ui="" historic",="" "segoe="" ui",="" helvetica,="" arial,="" sans-serif;="" color:="" rgb(5,="" 5,="" 5);="" font-size:="" 15px;"="">Tvorivý tím:
Text a réžia: Michal Belej
Dramaturgia: Katarína Mrázek
Choreografie: Barbora Janáková
Asistent pohybovej spolupráce: Haydn Tudor Jones
Hudba: Soundraw - AI music generator
Kostýmy: Vierka Vojčiaková
Promo fotografie: Anastasia Mishina
Grafický dizajn: Dorota Budziňáková
Produkcia: Júlia Mattová
Hrajú: Heidi Šinková a Ľuboš Janák
Uvedené v spolupráci s Teatro Colorato.
Premiéra: 9. máj 2024, 19:00.
1. repríza: 29. máj 2024, 18:00.
Z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.
S podporou mestskej časti Bratislava - Staré mesto.
Názov prímateľa
Príchod Godota

Celkový rozpočet:
8 570,00 €

Výška podpory:
7 500,00 €