Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Jedným dychom 2023/2024

Krátky opis
Reprízy zoskupenia Jedným dychom na Slovensku.
Fotogaléria
Názov podujatia
BLAHO / premiéra

Miesto konania / kraj
Bratislava / Bratislava I,Bratislava II,Bratislava III,Bratislava IV,Bratislava V

Termín konania
21.05.2024 - 30.06.2024

Popis projektu
TRILÓGIA KREHKOSŤ - MÁRNOSŤ - premiéra BLAHO
v Štúdiu 12
Autorské performatívne diela na tému krehkosti, márnosti a blaha dvojice Libuše Čižmárik Bachratej a Veroniky Malgot.
Ukončenie trojročného experimentu v žánroch a formách premiérou o tom, čo nám bráni cítiť blaho v rámci jediného večera.
Krehkosť o 17:30
Márnosť o 19:00
Blaho o 20:00
Je možné si kúpiť vstupenky aj samostatne, alebo limitovaný počet na všetky tri vo výhodnejšej cene. Predaj na https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2FGOOUT.SK%2F%3Ffbclid%3DIwZXh0bgNhZW0CMTAAAR1qncfpqUYwx0xFY00lHtXL2i5-p6e4b1lAoGdUo2FSoIB-_4CLTB9e6WE_aem_AYpogo_jVQBCVE5ZtmtspVI276xNwCD90vlHMYoxbRj9zLnuve-TIfWHtQSn1uRXdYBkEPArefCSkth-CT76Gq3h&h=AT0kQV9SJdER5yNMUP0JSectjgopDhFVQDZqoYf99nXXU0JlAwmtXT7Mkx4nw0dKELfBIO_Y5SwDdcA5RTDb3w4f1xYF3f8psSjTUah25Nc2IbGWuCYQdLUJvuNPC95puA&__tn__=q&c[0]=AT0C2K4IJILhkxisJy9fCuU0qktkEcFlZQaH0LNoKxObxGGOVd3ay4JKxIKLaIYt76aXChiHN8xfBajC0UAmru5nCJ_GorNS5lcSUjV7AO47zlRP6SRB-JaZkTutkLROAmx7aEAoWCA1UVui70QLGHlgggkC2G63O5hVXUJgsXcriKXM5Zhd" rel="nofollow noreferrer" role="link" tabindex="0" target="_blank" style="color: var(--blue-link); cursor: pointer; outline: none; list-style: none; margin: 0px; text-align: inherit; border-style: none; padding: 0px; border-width: 0px; display: inline; -webkit-tap-highlight-color: transparent; touch-action: manipulation; font-family: inherit;">GOOUT.SK
Z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.
Tvorivý tím: Veronika Malgot, Libuša Čižmárik Bachratá, Marek Godovič, Laura Štorcelová (Krehkosť, Márnosť), Veronika Šmírová (Krehkosť), Juraj Čech (Márnosť), Dominik Suchý (Márnosť), Peter Dologh(Krehkosť), Martin Geišberg (Krehkosť)
>>>>>>>>>
KREHKOSŤ
...o najrôznejších životných situáciách, v ktorých strácame pevnú pôdu pod nohami... (Soňa Jánošová)
Autorská pohybová stereodráma skúmajúca krehkosť.
Dve ženy v slovách a pohyboch ich vnútorného sveta.
>>>>>>>>>
MÁRNOSŤ
" Svoj čas má hľadať (niečo), svoj čas má niečo stratiť. Rána sú čisté, a dni sa naplnia planými rečami. Samota mi svedčí. "
Site - specific performancia v hraniciach túžob a mori pochybností.
>>>>>>>>>
BLAHO
LIBU: Moja terapeutka hovorí že nikdy nie je neskoro mať šťastné detstvo.
VERO: A to ako myslela? To musela myslieť nejako obrazne.
Dekonštrukcia tvorivých postupov, amputácia scén.
Jedna zakomplexovaná chudera a jedna elitárska pózerka sa ženú za kúskom blaha.
>>>>>>>>>

Názov prímateľa
ultraviolet

Celkový rozpočet:
19 075,00 €

Výška podpory:
15 000,00 €