Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Čítajme a tvorme v knižnici a pod holým nebom

Krátky opis
Autorské čítanie s Evou Gabzdilovou-Varadyovou.Regionálna autorka predstaví svoju najnovšiu knihu Farbičky zachraňujú planétu.
Fotogaléria
Názov podujatia
Farbičky zachraňujú planétu

Miesto konania / kraj
Michalovce / Michalovce

Termín konania
20.05.2024

Popis projektu

V Zemplínskej knižnici Gorazda Zvonického sa 20. mája o 10:00 uskutoční autorské čítanie s Evou Gabzilovou-Váradyovou s názvom Farbičky zachraňujú planétu.  Eva Gabzdilová-Váradyová je regionálna autorka, ktorá sa počas svojho života venovala učiteľstvu, vychovávateľstvu hendikepovaných detí a dlhé roky pôsobila aj ako ekonómka. K písaniu sa dostala pred 15 rokmi a dosiaľ jej vyšlo 5 kníh pre deti, a to „Ako medík z púpavy“,  „Ako zvieratká život baví“, „Na babičkinej hojdačke“, „Planéta geometrických telies“ a  „Farbičky zachraňujú planétu“. Autorka predstaví svoju najnovšiu knihu. Všetky jej knihy sú určené pre tých najmenších, ale aj začínajúcich školákov, ktorí sa práve učia čítať a spoznávajú abecedu. 

Názov prímateľa
Zemplínska knižnica Gorazda Zvonického v Michalovciach

Celkový rozpočet:
5 560,00 €

Výška podpory:
5 000,00 €