Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Biele miesta – séria koncertov (prvý ročník)

Krátky opis
Kysucká galéria v Oščadnici v spolupráci s gitaristom a hudobným publicistom Ondrejom Veselým pripravila pre tento rok 2024 nový projekt – sériu koncertov BIELE MIESTA.
Fotogaléria
Názov podujatia
séria koncertov BIELE MIESTA

Miesto konania / kraj
Oščadnica / Čadca

Termín konania
18.05.2024

Popis projektu

Prvý ročník projektu je novou a z perspektívy bežných mantinelov hudobnej kultúry Horných Kysúc priekopníckou iniciatívou.

Zámerom Bielych miest je vytvoriť reprezentatívnu a dôstojnú platformu pre uvádzanie súčasného a kvalitatívne najlepšieho koncertného umenia Slovenska. Horné Kysuce predstavujú časť našej republiky, v rámci ktorej malo takéto koncertné umenie do dnešnej doby len pridružené príležitosti a hlavne sporadickú reprezentáciu prichádzajúcu predovšetkým zvonku

Názov prímateľa
Kysucká galéria v Oščadnici

Celkový rozpočet:
2 450,00 €

Výška podpory:
2 000,00 €