Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Kultúrne centrum Cooltajner 2024

Krátky opis
Predstavujeme vám program na mesiac máj 2024 v kultúrno-vzdelávacom centre Cooltajner. Viac informácií získate v priebehu mesiaca na www.cooltajner.sk.
Fotogaléria
Názov podujatia
Májový program v KC Cooltajner

Miesto konania / kraj
Považská Bystrica / Považská Bystrica

Termín konania
01.05.2024 - 31.05.2024

Popis projektu

V máji budeme v Cooltajneri pokračovať spanilou jazdou zábavy, umenia a kultúry, nebudú však chýbať ani komunitné a vzdelávacie podujatia, no a samozrejme budeme fandiť aj našim hokejistom.

Už na začiatku mája vďaka spolupráci s PLAST – Platformou pre súčasný tanec uvedieme tanečnú performanciu primárne určenú pre školy, no pozvaní ste všetci, ktorí máte v danom čase možnosť prísť. Vo štvrtok 9. mája budeme pokračovať tohtoročným novým literárnym formátom Dve slová, v ktorom privítame spisovateľa, publicistu a riaditeľa Slovenského informačného centra Pavla Sibylu.

Víkend od 10. mája bude patriť postupne stálici hudobnej slovenskej scény – skupine Vidiek, sobota SWAPu rastlín a priesad a nedeľa bude venovaná všetkým milovaným mamičkám. Pre deti bude pripravené divadielko o Detektívovi Eugenovi Očkovi, ale prosíme, aby dozor v tento deň zabezpečili oteckovia.

Piatok 17. mája bude stage patriť formácii Tolstoys, ktorá sa u nás predstaví premiérovo, to všetko doplníme klasickými kvízmi, filmovým klubom a premietaním majstrovstiev sveta v hokeji. Tešíme sa na vás

Názov prímateľa
COOLTAJNER

Celkový rozpočet:
44 350,00 €

Výška podpory:
35 000,00 €