Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Knihovanie

Krátky opis
Beseda s hudobným producentom, scenáristom, manažérom a porotcom v relácii Česko Slovensko má talent - Jarom Slávikom
Fotogaléria
Názov podujatia
Beseda s Jarom Slávikom

Miesto konania / kraj
Humenné / Humenné

Termín konania
25.04.2024

Popis projektu

Vihorlatská knižnica pozýva na besedu, ktorej hosťom bude slovenský hudobný producent, scenárista, manažér a porotca v relácii Česko Slovensko má talent - Jaro Slávik.
Vo veku 21 rokov sa stal jedným z najmladších výkonných riaditeľov nahrávacích spoločností, konkrétne sa išlo o slovenskú pobočku medzinárodného giganta EMI. Vo veku 27 rokov sa stal riaditeľom spoločnosti Warner Music pre východnú Európu a pobočky holdingu AOL TIME WARNER, ktorá pôsobí vo Viedni a na Ukrajine.
V roku 2008 založil a naštartoval činnosť agentúry TATA, ktorá poskytuje služby a servis pre umelcov ako Simply Red, Arash, Bob Sinclair, Marilyn Manson, Anastacia, Shaggy a mnoho ďalších.
Píše scenáre, venuje sa stand-upu, organizuje koncerty a moderuje vlastnú satirickú reláciu.
Jaro Slávik vo svojej knihe s názvom Talent prezrádza, aké je zákulisie zábavného priemyslu, čo v ňom funguje a čo naopak nie.
Z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.

Názov prímateľa
Vihorlatská knižnica v Humennom

Celkový rozpočet:
8 450,00 €

Výška podpory:
7 000,00 €