Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Kultúrne centrum Cooltajner 2024

Krátky opis
DUŠAN VLK v POVANI
Fotogaléria
Názov podujatia
DUŠAN VLK • Cooltajner • Považská Bystrica

Miesto konania / kraj
Považská Bystrica / Považská Bystrica

Termín konania
19.04.2024

Popis projektu

Rapper Dušan Vlk je jedným z najznámejších mladých slovenských rapperov súčasnosti. Ako píše v článku na portáli A2LARM, Karel Veselý: "přísahá na underground, rapuje pro lidi, kteří mají pocit, že nikam nepatří a v textech řeší svoje temné psychické stavy."


Počas vystúpení, spolu s rapperom Temným Rudom, parťákom už od strednej  a DJom David Sanom, ktorý s ním je od začiatku jeho hudobnej kariéry, na pódiách rastie energia davu a dostáva divákov do varu.


V ćlánku sa ďalej píše: "Společně ještě třeba s ponurým rapperem RNZ tvoří zmíněná parta zárodek nového slovenského rapového undergroundu. To je slovo, které je možná pro starší fanoušky už v něčem zprofanované, ale s tím, jak se na Slovensku stal rap novým popem, získalo znovu na významu. 'Jednoduchá definice je to, že underground se vymezuje vůči mainstreamu. Nedělám s nikým z hvězd, netlačím se do rádií, nezastupuje mě SOZA (slovenská obdoba českého Ochranného svazu autorského – pozn. KV.) Nikdy jsem nechtěl mít featy s Rytmusem. Jestli mi to roste, tak to roste,' říká Vlk."


Viac sa dočítate v článku: https://a2larm.cz/2023/09/bolest-nahravam-na-platnu-dusan-vlk-ohyba-pravidla-rapu-ve-svuj-prospech/


Dátum: 19.4.2024


Miesto: Cooltajner, Považská Bystrica


Začiatok: 21:00


Gate open: 20:00


Vstupenky v predpredaji: 10 eur


Vstupenky: 

predpredaj tu -https://a2larm.cz/2023/09/bolest-nahravam-na-platnu-dusan-vlk-ohyba-pravidla-rapu-ve-svuj-prospech/


Dátum: bráne: 12 eur


Toto podujatie podporil z verejných zdrojov Fond na podporu umenia.

Názov prímateľa
COOLTAJNER

Celkový rozpočet:
44 350,00 €

Výška podpory:
35 000,00 €