Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Rok v knižnici

Krátky opis
Spisovateľka Lenka Gahérová už 18.4.2024 predstaví žiakom základných škôl svoju literárnu tvorbu. Lenka Gahérová je prievidzská spisovateľka, ktorá sa venuje tvorbe detskej literatúry a románov pre ženy. Jej meno môžu čitatelia poznať najmä z titulov obľúbených detských kníh, akými sú TriDé z 3.D alebo Máša a Lily. Počas svojej návštevy našej knižnice na Záhradnickej 21 nám priblíži príbehy svojich kníh venovaných detským čitateľom.
Fotogaléria
Názov podujatia
Lenka a jej knihy

Miesto konania / kraj
Prievidza / Prievidza

Termín konania
18.04.2024

Popis projektu


Spisovateľka Lenka Gahérová už 18.4.2024 o 8.00 hod. predstaví žiakom základných škôl svoju literárnu tvorbu.

Lenka Gahérová je prievidzská spisovateľka, ktorá sa venuje tvorbe románov pre ženy a detskej literatúry. Jej meno môžu čitatelia poznať najmä z titulov obľúbených detských kníh, akými sú  TriDé z 3.D alebo Máša a Lily.

Počas svojej návštevy knižnice na Záhradnickej 21 nám priblíži príbehy svojich kníh venovaných detským čitateľom.



Názov prímateľa
Hornonitrianska knižnica v Prievidzi

Celkový rozpočet:
5 556,00 €

Výška podpory:
5 000,00 €