Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Mozart, Vĺčikove Vianoce (edícia Bratislavské rozprávky)

Krátky opis
Základná škola s materskou školou Milana Rastislava Štefánika, na Grösslingovej ulici v Bratislave, sa stala dejiskom prezentácie mojej knihy „Mozart, Vĺčikove Vianoce“. Žiakom tretej triedy, som knihu predstavil za asistencie pani učiteľky Mgr. Žofie Kopálovej.
Fotogaléria
Názov podujatia
Knihu „Mozart, Vĺčikove Vianoce“, som prezentoval na Základnej škole s materskou školou Milana Rastislava Štefánika

Miesto konania / kraj
Bratislava / Bratislava I,Bratislava II,Bratislava III,Bratislava IV,Bratislava V

Termín konania
15.01.2024

Popis projektu

Dňa 15. januára 2024 som sa na Základnej škole s materskou školou Milana Rastislava Štefánika, zúčastnil besedy s triedou tretiakov, ktorým som predstavil svoju knihu „Mozart, Vĺčikove Vianoce“.

Deťom som porozprával o rodine Mozartovcov a ich ceste z Viedne do Prešporku. Predstavil som im, ako vyzeralo naše mesto v čase panovania Márie Terézie a prezradil zaujímavosti zo života slávneho skladateľa W. A. Mozarta.

Na záver besedy ma deti zasypali zvedavými otázkami :)

Pani učiteľka Mgr. Žofia Kopálová pre mňa pripravila milé prekvapenie – privítanie malým Mozartom, ktorý pôsobil takmer na nerozoznanie od toho skutočného.

Názov prímateľa
Peter Janoviček

Celkový rozpočet:
0,00 €

Výška podpory:
4 640,00 €