Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Piano Days - 3. ročník

Krátky opis
Kristína Smetanová a Júlia Novosedlíková otvoria 4. ročník festivalu PIANO DAYS 2024. V priestoroch Domu umenia v Žiline sa môžete tešiť na klavírny recitál s nabitým programom už 11. apríla 2024 o 19:00.
Fotogaléria
Názov podujatia
Piano Days 2024: Devanas Duo

Miesto konania / kraj
Žilina / Žilina

Termín konania
11.04.2024

Popis projektu

Kristína Smetanová a Júlia Novosedlíková otvoria 4. ročník festivalu PIANO DAYS 2024. V priestoroch Domu umenia v Žiline sa môžete tešiť na klavírny recitál s nabitým programom už 11. apríla 2024 o 19:00. 


Dramaturgia koncertu: 


Richard Grimm (24-ročný stredoškolák)

1. Acoustic Dance  2. Pokazené hodiny 3. Hádka - Otec a syn 4. Kostlivec na úteku 5. Január v lese 


Michal Stahl: Quattuor Manus                        

1. Ignis 2. Aqua 3. Terra 4. Aer

 

Lenka Novosedlíková: The upper part and the lower part 


Bedřich Smetana: Vltava z cyklu ,,Má vlast”


Dezider Kardoš: Tri skladby                            

1. Un poco maestoso                             

2. Meditácia                              

3. Burleska 

 

Colin McPhee: Balinese Ceremonial Music                           

1. Pemoengkah                           

2. Gambangan                           

3. Taboeh Teloe

 

Astor Piazzola: Le Grand Tango


Festival Piano Days, 4. ročník podporil z verejných zdrojov ako hlavný partner Fond na podporu umenia. Organizátorom je Učiteľské kolégium o. z., spoluorganizátorom je InMusic o. z. Partnermi sú Štátny komorný orchester Žilina, Nitrianska galéria, Múzeum bábkarských kultúr a hračiek hrad Modrý Kameň a Artforum. Mediálnymi partnermi sú Opera Slovakia, Hudobný Život, mesto Nitra, plan.art, RTVS a Rádio Devín.

Názov prímateľa
Učiteľské kolégium o. z.

Celkový rozpočet:
8 500,00 €

Výška podpory:
6 150,00 €