Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Jedným dychom 2023/2024

Krátky opis
Reprízy performatívnych inscenácií Divadla Jedným dychom na Slovensku.
Fotogaléria
Názov podujatia
Krehkosť / repríza

Miesto konania / kraj
Bratislava / Bratislava I,Bratislava II,Bratislava III,Bratislava IV,Bratislava V

Termín konania
20.02.2024 - 30.06.2024

Popis projektu
Autorská pohybová stereodráma skúmajúca krehkosť.
Hlučný hnev, tichý hnev, všetok hnev búra a ničí všetko krehké. Lásku poznám ako dusivú a manipulatívnu okolnosť, ktorá denne kontroluje, či si ju zaslúžiš. Neľutujem sa, som veľká, obratne fingujem boj. Nie sme na to stavané. Môžeš utekať, môžeš sa cítiť na roztrhanie, ale nestane sa to. Okamih tesne pred výbuchom je tak únavný. Tak ukrutne únavný. Ale budeš chcieť ho zažiť. Opäť sa rozbehnúť.
Réžia: Veronika Malgot
Choreografia: Libuša Čižmárik Bachratá
Scénografia, kostýmy: Laura Štorcelová
Dramaturgia: Marek Godovič
Projekcia: Veronika Šmírová
Hudba: Martin Geišberg
Text, účinkujú: Libuša Čižmárik Bachratá, Veronika Malgot
https://www.jednymdychom.com/krehkosťhttps://www.jednymdychom.com/krehkos%C5%A5">https://www.jednymdychom.com/krehkosť class="x1i10hfl xjbqb8w x1ejq31n xd10rxx x1sy0etr x17r0tee x972fbf xcfux6l x1qhh985 xm0m39n x9f619 x1ypdohk xt0psk2 xe8uvvx xdj266r x11i5rnm xat24cr x1mh8g0r xexx8yu x4uap5 x18d9i69 xkhd6sd x16tdsg8 x1hl2dhg xggy1nq x1a2a7pz xt0b8zv x1fey0fg" href="https://www.jednymdychom.com/krehkosťhttps://www.jednymdychom.com/krehkos%C5%A5">https://www.jednymdychom.com/krehkosť rel="nofollow noreferrer" role="link" tabindex="0" target="_blank" style="color: var(--blue-link); cursor: pointer; outline: none; list-style: none; margin: 0px; text-align: inherit; border-style: none; padding: 0px; border-width: 0px; display: inline; -webkit-tap-highlight-color: transparent; touch-action: manipulation; font-family: inherit; animation-name: none !important; transition-property: none !important;">

Miesto hrania: Karpatská 2, A4 - priestor súčasnej kultúry
Názov prímateľa
ultraviolet

Celkový rozpočet:
19 075,00 €

Výška podpory:
15 000,00 €