Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

festHUDOBNE

Krátky opis
Vážení priatelia hudby, je nám potešením oznamovať vám, že projekt festHUDOBNE pokračuje a druhou skupinou, ktorú sme pre vás pripravili, sú nezameniteľní Modré hory. Možno si ich pamätáte z premiéry na Pohode 2019, kde spolu s kapelou odštartovali nezabudnuteľnú show. A teraz sa k vám vracajú, aby predstavili svoj nový program.
Fotogaléria
Názov podujatia
Modré hory akustik

Miesto konania / kraj
Martin / Martin

Termín konania
31.03.2024

Popis projektu

Vážení priatelia hudby,

je nám potešením oznamoviť vám, že projekt festHUDOBNE pokračuje a druhou skupinou, ktorú sme pre vás pripravili, sú nezameniteľní Modré hory. Možno si ich pamätáte z premiéry na Pohode 2019, kde spolu s kapelou odštartovali nezabudnuteľnú show. A teraz sa k vám vracajú, aby predstavili svoj nový program.

Bene, Lyrik, Roland Kánik a ich hostia Michal Šelep (na base ) a Ľuboš "Ežo" Ambrozai (na bicie) sa v tejto zostave stali skutočnou hudobnou silou. Ich spolupráca sa ukázala ako neuveriteľne úspešná, a preto sa rozhodli, že to nenechajú len na jediný koncert. Dokonca spolu nahrali aj spoločný album s názvom "Akustik". A sme veľmi radi, že si v tejto zostave zahrajú aj u nás.

Modré hory sa môžu pochváliť bohatým hudobným portfóliom, ktoré zahŕňa 5 albumov, 2 mixtapes, jedno EPčko a dokonca aj knihu textov. Niektorí ich považujú za rap pre staršiu generáciu, ale pre nich ide predovšetkým o lásku k hudbe, ktorú zbožňujú.

Takže neváhajte a prídte si vypočuť úžasné Modré hory v ich špeciálnom akustickom prevedení. Tento večer bude plný zvukov, ktoré vám otvoria nové hudobné horizonty.

Tešíme sa na vás!

Názov prímateľa
Kultúrne centrum Museum o.z.

Celkový rozpočet:
12 350,00 €

Výška podpory:
9 700,00 €