Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Čítajme a tvorme v knižnici a pod holým nebom

Krátky opis
Prednášajuci Milan Zacha Kučera nám priblíži legendárny Rád templárov, jeden z najmocnejších kresťanských rádov stredoveku, symbolom je červený kríž a biely plášť pre rytiera. Čo o nich vieme? Stále sú zahalení rúškom tajomstva. Ich úlohou bola ochrana pútnikov cestujúcich do Jeruzalema. Bohatstvo rádu bolo príčinou ich zániku. Odvtedy sa datuje honba za ich poklady, ktoré sú určite niekde schované.
Fotogaléria
Názov podujatia
Legendárny poklad Rádu templárov

Miesto konania / kraj
Michalovce / Michalovce

Termín konania
12.03.2024

Popis projektu

Milan Zacha Kučera, je rodák z Olomouca, kde aj žije, občianskym povolaním je manažér. Bádaním v oblasti záhad sa zaoberá a prednáša o nich od roku 1992. Je účastníkom a iniciátorom mnohých záhadologických expedícií. V oblasti záhad, tajomstiev a vojen je výraznou autorskou osobnosťou je autorom literatúry faktu, mysteriofilom, bádateľom, filmovým dokumentaristom, kreatívnym a marketingovým riaditeľom Československej filmovej spoločnosti. 


Názov prímateľa
Zemplínska knižnica Gorazda Zvonického v Michalovciach

Celkový rozpočet:
5 560,00 €

Výška podpory:
5 000,00 €