Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

7. ročník COM-DANCE

Krátky opis
Okresná súťaž moderného a módneho tanca 7. ročník COM-DANCE
Fotogaléria
Názov podujatia
7. ročník COM-DANCE

Miesto konania / kraj
Komárno / Komárno

Termín konania
16.03.2024

Popis projektu

Regionálne osvetové stredisko v Komárne – Regionális Művelődési Központ, Komárom vyhlasuje okresnú súťaž moderného a módneho tanca 7. ročník COM-DANCE, ktorá je regionálnym kolom celoštátnej postupovej súťažnej prehliadky moderného a módneho tanca Deň tanca 2024.

Súťaž sa bude konať 16. marca 2024 v priestoroch Mestského kultúrneho strediska Béni Egressyho, Hradná 1, Komárno.

Určená je pre všetky kluby, skupiny, krúžky, kolektívy a sólistov moderného a módneho tanca okresu Komárno, ktorí nie sú členmi v žiadnej z tanečných organizácií ako je SZTŠ, IDO, SUTTS, AmaS a pre vekové kategórie MŠ, ZŠ, SŠ a dospelí. Cieľom je motivovať tanečné krúžky, súbory, kolektívy, sólistov a choreografov k tvorivej práci. Podujatie umožní konfrontáciu činorodých prístupov práce jednotlivých kolektívov a choreografov. Metodicky formou rozborového seminára usmerní a pomôže vedúcim a súťažiacim napredovať v ich odbornom raste a kreatívnej tvorbe.

 

Z verejných zdrojov podporil hlavný partner podujatia Fond na podporu umenia. 

Názov prímateľa
Regionálne osvetové stredisko v Komárne – Regionális Művelődési Központ, Komárom

Celkový rozpočet:
3 200,00 €

Výška podpory:
2 000,00 €