Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Kultúrne centrum Cooltajner 2024

Krátky opis
Pozývame vás na koncert bratislavskej hudobnej formácie Červený bicykel, ktorý sa uskutoční v sobotu 16. marca 2024 o 19.00 vo veľkej sále KVC Cooltajner.
Fotogaléria
Názov podujatia
Červený bicykel | koncert v KC Cooltajner

Miesto konania / kraj
Považská Bystrica / Považská Bystrica

Termín konania
16.03.2024

Popis projektu
Pozývame vás na koncert bratislavskej hudobnej formácie Červený bicykel, ktorý sa uskutoční v sobotu 16. marca 2024 o 19.00 vo veľkej sále KVC Cooltajner. Vstupné: 5 eur, vstupenky sa predávajú pol hodinu pred koncertom v Koridore. Tento koncert podporil z verejných zdrojov Fond na podporu umenia.
O kapele:
Multižánrová skupina Červený Bicykel vznikla v roku 2012. Hudba a texty sú inšpirované prírodou, cestovaním a láskou. Jej energické vystúpenia častú berú fanúšikov do tanca, ale v pestrom koncertnom programe nechýbajú ani romantické balady. Kapela je aktívna na klubovej scéne, ale tiež sa zúčastnila na zaujímavých festivaloch.
Zloženie kapely sa ustálilo na členoch:
  • Viťo Chrappa – spev a gitara,
  • Michal Konopeus – elektrická gitara,
  • Jaroslav Dutka - bicie
  • a Roman Bekö– basgitara.
V roku 2019 sa skupina rozhodla vydať debutový album „Nechaj sa zviesť“, ktorý obsahuje 10 autorských piesní v slovenčine. Chytľavé piesne boli hrávané vo viacerých slovenských rádiách, ku niektorým vznikli aj zaujímavé videoklipy.
Hudobná skupina Červený Bicykel aktívne pracuje na novinkách. Druhý album vyšiel na jeseň 2023.
Názov prímateľa
COOLTAJNER

Celkový rozpočet:
44 350,00 €

Výška podpory:
35 000,00 €