Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

PechaKucha Night Bratislava 52, 53 a 54

Krátky opis
Realizácia kurátorovaných tematických večerov, prezentujúcich autorskú tvorbu a projekty kreatívnych profesionálov a profesionálok, odborníkov a odborníčok, kolektívov a iniciatív z rôznych sfér umenia (vizuálne umenie, dizajn, architektúra, literatúra, divadlo, tanec).
Fotogaléria
Názov podujatia
PechaKucha Night Bratislava 52 Skrytý organizmus

Miesto konania / kraj
Bratislava / Bratislava I,Bratislava II,Bratislava III,Bratislava IV,Bratislava V

Termín konania
24.05.2024 - 31.12.2023

Popis projektu

52. vydanie PechaKucha Night Bratislava sa zameria na poznávanie neviditeľného, skrytého či často prehliadaného vo svete kreatívneho a kultúrneho priemyslu. Predstaví vnútorné procesy v architektúre a dizajne, a ponúkne priestor pre hľadanie neviditeľného a efemérneho v súčasnom vizuálnom umení. Okrem toho sa dotkne tém prístupnosti kultúrnych inštitúcií a znevýhodnenia kreatívnych profesionálov a profesionálok. Pozornosť bude taktiež venovať často opomínaným kultúrno-spoločenským otázkam.

Vstup:
5€ zakúpenie online na https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Ftootoot.fm%2F%3Ffbclid%3DIwAR1o0MqMdWCA0SSS-CDVq0npNL-Ze_pVDHKMnn6JNFaTf9XxangwVwA-yXg&h=AT1Q2Tiyhw2NgF8Tuh8b7t9PPRPPiZXww5FVLFZ_1jloAOs-8s_dwgCKOmjqEgOASOuiRPRT-3wz_SxuMvRsh0uUm-SOglBHAvZipJduW2DMUmqoztevBTq7h6Qf3y41SWOK7p1rjDuzm0jNNZxx&__tn__=q&c[0]=AT15rCReaxNr_chrb0hlRbZDOhuzHzjH_V8ytNcDaod9iOpSd4KZH1Z2WMYi27qeFmcAzcVPlQfJbyn31QJEFlL0Zf3F5r8wIOpRlIXqcMCtklgQmLVBC6TQQyEma3aNHbpnjXhbpPQV_IylgAiA1OpPWN9e" style="box-sizing: inherit; color: rgb(10, 10, 10); line-height: inherit; cursor: pointer;">tootoot.fm alebo na mieste
1€ študenti a študentky umeleckých škôl a umenovedných odborov s preukázaním platného študentského preukazu na mieste

Podujatie z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.

Tento projekt sa uskutočnil vďaka finančnej podpore Nadácie SPP.

Partnermi podujatia sú tlačiarenská spoločnosť DIW print, Vysoká škola výtvarných umení v Bratislave, kultúrny priestor Nová Cvernovka a Sli.do.

Názov prímateľa
PKNBA

Celkový rozpočet:
8 230,00 €

Výška podpory:
7 000,00 €