Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Dom umenia Arteska sezóna 2024

Krátky opis
V januári začíname "prázdninovými" podujatiami, aby ste sa doma nenudili :-)
Fotogaléria
Názov podujatia
Január v Arteske

Miesto konania / kraj
Detva / Detva

Termín konania
03.01.2024 - 31.01.2024

Popis projektu

Januárový prázdninový čas bude v Arteske priestor na spoločnú zábavu s deťmi pri muzikálovej rozprávke O čižmárovi Barnabášovi, ale aj tvorivom Plstení pre malých aj veľkých (alebo si malých na pár hodín príďte odložiť :-D ) a aj na pohodový oddychový koncert Sisi Fehér.

Aby sme však mali možnosť zbaviť sa tých pár vianočných gramov navyše, nebudú chýbať ani komunitné aktivity - Jóga s Lyudmilou a Tanec s Mirkou, kde sa určite rozhýbeme.

NEZABUDNITE

Do 14. januára je stále možnosť prihlásiť sa do 2 ročníkov Fotoškoly a ešte stále máte možnosť Darovať vstupenky do Artesky na rok 2024 formou darčekových poukazov.


Podujatia v Dome umenia Arteska aj v sezóne 2024 z verejných zdrojov podporil a hlavným partnerom je Fond na podporu umenia

Názov prímateľa
Arteska s.r.o.

Celkový rozpočet:
45 400,00 €

Výška podpory:
35 000,00 €