Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

lamenco abstracto

Krátky opis
Vezmi kúsok ornamentu, ponor ho pod morskú hladinu, nech to pení a lúče svetla nech sa lámu na vlnách mora, nechaj v diaľke hrať viac či menej známu melódiu, ktorá sa s prílivom rozkladá na najmenšie molekuly… „Flamenco je pomerne ťaživé,” vravia miestni, „mne sa nepáči.” Citácie, klišé, ktoré plynú jedno za druhým, strata štruktúry a improvizácia. Príbeh sa odohráva niekde na juhu Španielska. Live hoboj, nahraté nástroje, zvuky, hlas – koláž, elektronika, projekcia: Paulína Rónaiová/papu ra
Fotogaléria
Názov podujatia
soLamenco abstracto

Miesto konania / kraj
Bratislava / Bratislava I,Bratislava II,Bratislava III,Bratislava IV,Bratislava V

Termín konania
16.12.2023

Popis projektu

SoLamenco je cesta do každodennosti pre hoboj a elektroniku, prázdniny, ktoré sa stali životom, kde sa všetko pevné rozplýva, rozťahuje a mení na abstraktné, pohybujúce sa častice ktoré sa opäť spoja, aby tvorili čosi iné.

papu rapu je hra na hoboj a romantiku v strede rušnej ulice, kde práve opravujú kanalizáciu…

Live hoboj, nahraté nástroje, zvuky, hlas – koláž, elektronika, projekcia: Paulína Rónaiová/papu rapu

Názov prímateľa
Paulina Ronaiova

Celkový rozpočet:
0,00 €

Výška podpory:
4 844,00 €