Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Kultúra v Župnom dome 2023

Krátky opis
Pozývame vás na výnimočné stretnutie s rodákom zo Streženíc, svetovým majstrom pantomímy a nadaným maliarom Milanom Sládkom.
Fotogaléria
Názov podujatia
hiSTORYa: Milan Sládek /mím/

Miesto konania / kraj
Púchov / Púchov

Termín konania
28.09.2023 - 29.09.2023

Popis projektu
Pozývame vás na výnimočné stretnutie s rodákom zo Streženíc, svetovým majstrom pantomímy a nadaným maliarom Milanom Sládkom.
Milan Sládek, autor hier, režisér, riaditeľ divadla a organizátor festivalov, pedagóg a výtvarník, človek divadla par excellence. Okrem prezentácie jeho tvorby či už divadelnej alebo výtvarnej, sa zameriame na obdobie po roku 1989, kedy po páde komunistického režimu sa „maestro“ vracia z Nemecka na Slovensko. Formou diskusie sa vrátime do tohto obdobia a pripomenieme si situáciu v kultúrnom dianí na Slovensku v tomto období. Zároveň pozvaním Milana Sládka do rodného kraja oslávime jeho 85. jubileum.
28.9. 2023 Župný dom 17:30 hod. - výstava, dokument, diskusia
29.9. 2023 Divadlo Púchov 19:00 hod. - predstavenie / vstupné:5€
Podujatie z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia a Nadácia SPP.
Názov prímateľa
PODIVNÝ BARÓN

Celkový rozpočet:
26 000,00 €

Výška podpory:
20 000,00 €