Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

NuJazzDayz 2023

Krátky opis
V zimných mesiacoch na prelome rokov 2023/2024 prinesie koncertná séria NuJazzDayz do Bratislavy viacero zaujímavých vystúpení : z britských ostrovov Hidden Orchestra, zo Spojených štátov Arms and Sleepers a z Nemecka techno projekt Brandt Brauer Frick. V tomto roku ste už vďaka NuJazzDayz mali možnosť vidieť švédskeho hudobníka Jay-Jaya Johansona. V minulom roku v rámci NuJazzDayz vystúpili Kings of Convenience, Jose Gonzalez, Portico Quartet.
Fotogaléria
Názov podujatia
NuJazzDayz - Brandt Bauer Frick

Miesto konania / kraj
Bratislava / Bratislava I,Bratislava II,Bratislava III,Bratislava IV,Bratislava V

Termín konania
22.02.2024 - 23.02.2024

Popis projektu

V zimných mesiacoch na prelome rokov 2023/2024 prinesie koncertná séria NuJazzDayz do Bratislavy viacero zaujímavých vystúpení : z britských ostrovov Hidden Orchestra, zo Spojených štátov Arms and Sleepers a z Nemecka techno projekt Brandt Brauer Frick, sekundovať budú domáci BDHS /Blikajúci dychový hudobný systém/.  V tomto roku ste už vďaka NuJazzDayz mali možnosť vidieť švédskeho hudobníka Jay-Jaya Johansona. V minulom roku v rámci NuJazzDayz vystúpili Kings of Convenience, Jose Gonzalez, Portico Quartet.


Brandt Brauer Frick (de) /   Blikajúci dychový hudobný systém (BDHS) 22.2.24 , BA


NuJazzDayz predstaví aj berlinske techno trio  Brandt Brauer Frick v ramci turné 

„Multi Faith Prayer Room“ .  

Predkapelou bude vtipná prešovská partička  Blikajúci dychový hudobný systém. 

BBF tvoria medzinárodne uznavaní priekopníci elektronickej scény a zároveň klasicky vzdelaní hudobníci: Daniel Brandt, Jon Brauer a Paul Frick. Tvorba BBF vnáša do elektronických beatov prísnosť klasického muzicírovania. BBC o nich hovorí že tvoria muziku do koncertných sál pre klubovú generáciu. Cítia sa ako ryba vo vode v klasických koncertných sálach (Viedenský Konzerthaus, Lincoln Center, alebo London South Bank), ale rovnako im pristanú aj pódia veľkých festivalov (Glastonbury, Coachella, Pohoda). 

Brandt Brauer Frick pripomína všetky upotené, telom trasúce sa, podlahu zapĺňajúce hudobné štýly a po 15 rokoch vývoja medzi tanečnou blaženosťou a plnohodnotným orchestrálnym zážitkom sú teraz späť tam, kde to všetko začalo: RAVE. Priď si to užiť 22.februára 2024 v Bratislavskej Novej Cvernovke. 

 Koncertnú sériu NuJazzDayz z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia (FPU).


Názov prímateľa
Vresk Factory

Celkový rozpočet:
25 020,00 €

Výška podpory:
14 000,00 €