Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Komorné stretnutia s Rachmaninovom

Krátky opis
Koncert Slovenské kvarteto a Pavol Mucha - tenor sa uskutoční v pondelok 4.12.2023 o 19:30 hod. v Zrkadlovej sieni Primaciálneho paláca. Umelci Lukáš Szentkereszty, Eduard Pingitzer, Martin Mierny a Martin Ťažký zahrajú radostné Nemecké tance L. v. Beethovena, ľudovými piesňami inšpirované Piesne z hôr od E. Suchoňa. Na koncert si Slovenské kvarteto prizvalo hosťa - Pavol Mucha, tenor - s ktorým zahrajú v slovenskej premiére známe piesne od S. Rachmaninova.
Fotogaléria
Názov podujatia
Slovenské kvarteto a Pavol Mucha - tenor

Miesto konania / kraj
Bratislava / Bratislava I,Bratislava II,Bratislava III,Bratislava IV,Bratislava V

Termín konania
04.12.2023

Popis projektu

Srdečne pozývame na na koncert Slovenského kvarteta a tenoristu Pavla Muchu, v pondelok 4.12.2023 o 19.30 hod. do Zrkadlovej siene Primaciálneho paláca.Koncert Slovenské kvarteto a Pavol Mucha - tenor sa uskutoční v pondelok 4.12.2023 o 19:30 hod. v Zrkadlovej sieni Primaciálneho paláca.

Umelci Lukáš Szentkereszty, Eduard Pingitzer, Martin Mierny a Martin Ťažký zahrajú radostné Nemecké tance L. v. Beethovena, ľudovými piesňami inšpirované Piesne z hôr od E. Suchoňa. Na koncert si Slovenské kvarteto prizvalo hosťa - Pavol Mucha, tenor - s ktorým zahrajú v slovenskej premiére známe piesne od S. Rachmaninova.



Umelci zo slovenského kvarteta (Lukáš Szentkereszty, Eduard Pingitzer, Martin Mierny a Martin Ťažký) Vám zahrajú radostné Nemecké tance od L. v. Beethovena, Piesne z hôr od nášho najvýznamnejšieho skladateľa E. Suchoňa vo verzii pre sláčikové kvarteto. Tenorista Pavol Mucha spolu so Slovenským kvartetom uvedú Romace od S. Rachmaninova - Romantické piesne, ktoré v tejto verzii zaznejú ako prvé uvedenie.
Názov prímateľa
PQ - súbor pre komornú hudbu

Celkový rozpočet:
5 325,00 €

Výška podpory:
4 100,00 €