Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Spiš píše

Krátky opis
V rámci projektu Spiš píše organizujeme cyklus šiestich besied so spisovateľmi, ktorí pochádzajú alebo pôsobia v regióne Spiš. V jesennej štruktúre nášho projektu bude naša rodáčka, pani Maja Miková, ktorá nám predstaví svoju najnovšiu publikáciu Posledné dni legendy, ktorú venovala životu nášmu významnému hercovi Michalovi Dočolomanskému. Moderátorom stretnutia bude Lukáš Marhefka a program bude doplnený hudobným vystúpením žiakov zo ZUŠ Jána Melkoviča v Starej Ľubovni.
Fotogaléria
Názov podujatia
Stretnutie so spisovateľkou Majou Mikovou

Miesto konania / kraj
Stará Ľubovňa / Stará Ľubovňa

Termín konania
22.11.2023

Popis projektu

V rámci projektu Spiš píše organizujeme cyklus šiestich besied so spisovateľmi, ktorí pochádzajú alebo pôsobia v regióne Spiš. Na jednotlivých stretnutiach nám spisovatelia predstavia svoju tvorbu a dozvieme sa, ako sa autorom na Spiši píše. Moderátorom stretnutia bude Lukáš Marhefka a program bude doplnený hudobným vystúpením žiakov zo ZUŠ Jána Melkoviča v Starej Ľubovni. Projekt z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.

Názov prímateľa
Ľubovnianska knižnica

Celkový rozpočet:
2 300,00 €

Výška podpory:
2 000,00 €