Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Doplnenie knižničného fondu nákupom nových kníh

Krátky opis
OBEC KOVARCE s finančnou podporou z verejných zdrojov Fondu na podporu umenia doplnilo v roku 2023 knižničný fond nákupom nových kníh. Preto Vás, milí čitatelia pozývame do Obecnej knižnice Kovarce každú stredu od 14.00 hod. do 17.00 hod. na prezentáciu nových kníh. Príď si aj Ty požičať peknú knižku!
Fotogaléria
Názov podujatia
Prezentácia nových kníh

Miesto konania / kraj
Kovarce / Topoľčany

Termín konania
01.10.2023 - 31.12.2023

Popis projektu

OBEC KOVARCE s finančnou podporou z verejných zdrojov Fondu na podporu umenia

doplnilo v roku 2023 knižničný fond nákupom nových kníh.

Preto Vás, milí čitatelia pozývame do Obecnej knižnice Kovarce každú stredu  od 14.00 hod. do 17.00 hod. na prezentáciu nových kníh.

Príď si aj Ty požičať peknú knižku!


Názov prímateľa
Obec Kovarce

Celkový rozpočet:
1 120,00 €

Výška podpory:
1 000,00 €