Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Vzdelávacie aktivity v Liptovskom kultúrnom stredisku

Krátky opis
Vzdelávacie podujatie sa uskutoční ako jednodňový vzdelávací praktický seminár pod vedením odborného lektora. Obsahom vzdelávacieho procesu je dramaturgia divadelnej hry, pomoc pri výbere divadelných hier pre daný divadelný súbor, oboznámenie sa s dramaturgickými postupmi, analýza divadelnej hry – hľadanie témy, charakteristika a analýza postáv, prostredia, času a cieľ divadelnej hry.
Fotogaléria
Názov podujatia
Tvorivá dielňa pre režisérov ochotníckeho vzdelávania

Miesto konania / kraj
Liptovský Mikuláš / Liptovský Mikuláš

Termín konania
04.11.2023

Popis projektu

Liptovské kultúrne stredisko v Liptovskom Mikuláši v zriaďovateľskej pôsobnosti Žilinského samosprávneho kraja pripravilo pre režisérov ochotníckych divadelných súborov vzdelávacie podujatie v oblasti dramaturgie. Projekt je finančne podporený z verejných zdrojov Fondu na podporu umenia, spolufinancovaný ŽSK, ktorý sa uskutoční pod názvom Tvorivá dielňa pre režisérov ochotníckych divadelných súborov v termíne 4. novembra 2023 v klubových priestoroch Liptovského kultúrneho strediska v Liptovskom Mikuláši (budova NKP Čierny orol, Ul. 1. mája 28/196, L. Mikuláš) v čase 9:00 – 18:00 hod.


Vzdelávacie podujatie sa uskutoční ako jednodňový vzdelávací praktický seminár pod vedením odborného lektora. Obsahom vzdelávacieho procesu je dramaturgia divadelnej hry, pomoc pri výbere divadelných hier pre daný divadelný súbor, oboznámenie sa s dramaturgickými postupmi, analýza divadelnej hry – hľadanie témy, charakteristika a analýza postáv, prostredia, času a cieľ divadelnej hry.


Odborný lektor : Mgr. art Katarína Hitzingerová, ArtD. z Banskej Bystrice.


Názov prímateľa
Liptovské kultúrne stredisko v Liptovskom Mikuláši

Celkový rozpočet:
36 720,00 €

Výška podpory:
23 500,00 €