Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

365 dní v knižnici

Krátky opis
Vnútorný kritik – Ako čeliť záťaži a stresu. Dva workshopy pre študentov stredných škôl; 2. október 2023 o 9.00 a 11.00 hod. s psychologičkou a terapeutkou Jarmilou Tomkovou z o. z. ViaSua
Fotogaléria
Názov podujatia
Vnútorný kritik

Miesto konania / kraj
Liptovský Mikuláš / Liptovský Mikuláš

Termín konania
02.10.2023

Popis projektu

V Liptovskej knižnici GFB sa 2. októbra 2023 uskutočnia dva workshopy pre študentov stredných škôl s témou spoznávania „vnútorného kritika“ a osvojenia si stratégií zvládania stresu v tínedžerskom veku. Už tradične a s dobrým ohlasom u nás workshopy s témou duševného zdravia mladých ľudí vedie psychologička a terapeutka Jarmila Tomková z o. z. ViaSua, ktorá má skúsenosti z psychologického poradenstva v školskom prostredí aj individuálne. Spolupracovala na kampaniach digiQ či bezpečnenanete.sk v spolupráci s firmou ESET.  Cieľom workshopu je naučiť dospievajúcich ľudí pracovať s negatívnymi vnútornými presvedčeniami, ktoré sa vzťahujú na ich vzhľad, vlastnosti a schopnosti. Dôležitou zručnosťou je tiež zvládanie tlaku sociálnych médií, školy a spoločnosti. Študenti si na vlastnej koži vyskúšajú pozitívny vplyv vybraných relaxačných techník na schopnosť čeliť záťaži a stresu.

Názov prímateľa
Liptovská knižnica Gašpara Fejérpataky-Belopotockého v Liptovskom Mikuláši

Celkový rozpočet:
5 620,00 €

Výška podpory:
5 000,00 €