Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Cesta po stopách baníctva - tvorivé a vzdelávacie podujatie

Krátky opis
Deň baníkov - !Cesta po stopách baníctva" - Program podujatia - Sprievodné aktivity - prednášky, výstavy, banícka kuchyňa, ochutnávka jedál, razenie mincí, staré banícke remeslá - skupiny
Fotogaléria
Názov podujatia
Deň baníkov - "Cesta po stopách baníctva"

Miesto konania / kraj
Gelnica / Gelnica

Termín konania
22.09.2023

Popis projektu

Podujatie sa uskutoční - v Baníckom múzeu v Gelnici

Pred podujatím - bude pozvánkou - dychová hudba Seľanka  v Turistickom vláčiku prejde mestom a pozve obyvateľov a návštevníkov na krásne podujatie podporené Fondom na podporu umenia.

Dňa :  22.9. 2023 , začiatok - 10.30 hod. 

Miesto : Banícke múzeum, Banský skanzen, Baňa Jozef

Hlavný program : Banícke múzeum

Aktivity  : kuchyňa, remeselníci, hudba, výstavy, prednášky,

Príloha : plagát



Názov prímateľa
Mesto Gelnica

Celkový rozpočet:
1 900,00 €

Výška podpory:
1 500,00 €