Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

festHUDOBNE

Krátky opis
Tolstoys je slovensko-berlínska kapela ktorá na svojom novom albume “No Limit To Love” kombinuje čarodejnícky trip-hop s prvkami hippie psychedélie. Kapela sa v lete predstaví v úplne novom šate a troch pôvodných členov zo Slovenska doplní bubeník z Nového Zélandu a mladá gitaristka z Nemecka. Čaká vás pestrofarebná šou plná groovy mágie. 
 

Fotogaléria
Názov podujatia
Tolstoys

Miesto konania / kraj
Martin / Martin

Termín konania
08.09.2023

Popis projektu

Tolstoys je slovensko-berlínska kapela ktorá na svojom novom albume “No Limit To Love” kombinuje arodejnícky trip-hop s prvkami hippie psychedélie. Kapela sa v lete predstaví v úplne novom ate a troch pôvodnch lenov zo Slovenska doplní bubeník z Nového Zélandu a mladá gitaristka z Nemecka. aká vás pestrofarebná ou plná groovy mágie.

Tolstoys od získania ceny Debut roka na RHA 2017 odohrali vye 150 koncertov. Medzi nimi napr. Eurosonic, BUSH, MENT, ako aj väčšie domáce festivaly (Pohoda, Grape, Colours of Ostrava). Absolvovali turné po Slovensku, echách aj Nemecku, predskakovali Tomovi Odellovi, Lole Marsh i Easy Life. Frontwomanku Elu vybrali do Forbes 30 pod 30 a po vydaní druhého albumu “Mirror Me”, ktorbol nominovanna Album roka 2022, sa objavili na najväčšom billboarde na Times Square, NY.

Názov prímateľa
Kultúrne centrum Museum o.z.

Celkový rozpočet:
6 700,00 €

Výška podpory:
5 000,00 €