Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

FRAJ Sessions 2023

Krátky opis
Tretí koncert vrámci projektu FRAJ Sessions 2023. Hana Sumbalová /spev, Marek Votruba /klavír a syntetizátory, Dominik Špuler /bicie a Vadim Ramacsay /elektrická gitara a basgitara, prinesú 19. 8. 2023 o 21.00 hod. do átria Dekáča alternatívny pop s našľapanou rytmikou, nápaditými gitarovými melódiami a dávkou akejsi príťažlivej podivnosti. Vstup zdarma
Fotogaléria
Názov podujatia
RIAVA - koncert

Miesto konania / kraj
Rimavská Sobota / Rimavská Sobota

Termín konania
19.08.2023

Popis projektu

RIAVA – Fraj Sessions 2023

 

RIAVA je mladá bratislavská kapela, ktorá ponúka jedinečný hudobný zážitok. Emocionálny prejav speváčky v spojení s kvalitnou zmesou syntetizátorov z čias tuhého socializmu a klasických akustických prvkov dokáže strhnúť do zvukovej riavy.

Hudobnou vynaliezavosťou, citom prepájať melódiu so slovami, ale aj poetickými textami pripomínajú skupinu Noisecut. Svoj debutový album „Zore“ vydali v roku 2021 a skladby z neho zarezonovali aj vo vysielaní Rádia_FM. Na nahrávke stavili na slovenčinu, s ktorou narábajú mimoriadne šikovne.

Hana Sumbalová /spev, Marek Votruba /klavír a syntetizátory, Dominik Špuler /bicie a Vadim Ramacsay /elektrická gitara a basgitara, prinesú do átria Dekáča alternatívny pop s našľapanou rytmikou, nápaditými gitarovými melódiami a dávkou akejsi príťažlivej podivnosti.

Podujatie z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.
S finan
čnou podporou SOZA – Slovenského ochranného zväzu autorského a Hudobného fondu.

 

Názov prímateľa
Občianske združenie OXYMORON

Celkový rozpočet:
3 000,00 €

Výška podpory:
2 000,00 €