Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

XII. rok činnosti OZ Nástupište 1-12

Krátky opis
Letný trojdňový výtvarný tábor pre deti s Kikou a Eliškou Termín 16.8.-18.8.2023 Čas 9:30-15:00 Miesto Pažite, salaš Podhradie
Fotogaléria
Názov podujatia
trojdňový workshop

Miesto konania / kraj
Podhradie / Prievidza

Termín konania
16.08.2023 - 18.08.2023

Popis projektu
Letný trojdňový výtvarný tábor pre deti s Kikou a Eliškou
Termín 16.8.-18.8.2023
Čas 9:30-15:00
Miesto Pažite, salaš Podhradie

Anotacia:
Prečo išlo vajce na vandrovku? Bola skôr sliepka, vajce či supermarket? Nad podobnými otázkami si už od nepamäti láme hlavy aj to najväčšie mysliteľstvo a na jeho dokonalý tvar zatiaľ nedosiahla ani matematika. Vždy keď je na dosah, odkotúľa sa na svojej vandrovke zasa o kúsok ďalej. Ono skúma svet a svet zasa jeho. Ktoré vajce z tridsiatich sa to vlastne na tie cesty vybralo? Pridajte sa s nami na tento malý výzkum. Trasa našej vandrovky vedie cez supermarket až do celého okolia Pažití. Kto vie, kam všade nás vajce vezme so sebou?
Názov prímateľa
Nástupište 1-12

Celkový rozpočet:
44 781,00 €

Výška podpory:
40 000,00 €