Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

IETM Aarhus Plenary Meeting 2023

Krátky opis
IETM, Medzinárodná sieť pre súčasné scénické umenie, je jednou z najstarších a najväčších medzinárodných kultúrnych sietí, ktorá zastupuje viac ako 500 organizácií a individuálnych profesionálov pôsobiacich v oblasti súčasného scénického umenia. Plenárne zasadnutie IETM 2023 v dánskom Aarhus nieslo tematický názov “Living on the Edge” a malo za cieľ inšpirovať umelcov, manažérov, producentov k aplikovaniu nových i osvedčených postupov v umení a kultúrnej politike vo vzťahu k ekológii.
Fotogaléria
Názov podujatia
IETM: Text: Život na hrane: Jeden zelený krok späť / Living on the Edge: One green step back

Miesto konania
Dánsko

Termín konania
12.06.2023 - 18.06.2023

Popis projektu

Slovenská divadelná umelkyňa, Monika Necpálová, členka IETM, sa zúčastnila IETM Aarhus Plenary Meetingu vďaka podpore z verejných zdrojov a jej medzinárodnú mobilitu v Dánsku podporil Fond na podporu umenia.

S potešením vám predkladá kratší článok, v ktorom sa zameriava na nádej aplikovania zelených opatrení v súčasnom scénickom umení a individuálny prínos jednotlivca pri takýchto opatreniach. K úvahám ju inšpirovala účasť na programe plenárneho zasadnutia IETM v Dánsku.

Život na hrane: Jeden zelený krok späť / Living on the Edge: One green step back


Link na text v slovenčine: https://thaliateatro.sk/ietm-aarhus-plenary-meeting-2023-zivot-na-hrane-jeden-zeleny-krok-spat/" target="_blank">IETM Aarhus Plenary Meeting 2023: Život na hrane. Jeden zelený krok späť. – Thalia Teatro


Link na text v angličtine: https://thaliateatro.sk/ietm-aarhus-plenary-meeting-2023-zivot-na-hrane-jeden-zeleny-krok-spat/" target="_blank">IETM Aarhus Plenary Meeting 2023: Living on the Edge. One green step back. – Thalia Teatro


Viac informácií a fotogalériu nájdete aj na osobnom facebookovom profile účastníčky mobility

Link: https://thaliateatro.sk/ietm-aarhus-plenary-meeting-2023-zivot-na-hrane-jeden-zeleny-krok-spat/" target="_blank">Facebook_Monika Necpálová_IETM album

Názov prímateľa
Monika Necpálová

Celkový rozpočet:
0,00 €

Výška podpory:
1 750,00 €