Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

XII. rok činnosti OZ Nástupište 1-12

Krátky opis
14.7.2023 19:30 Koncert, Pažite pod Topoľčianskym hradom Mária Reháková: TOPOĽANA (SK,UK) Zloženie: Mária Reháková - flauta, spev Gustavo Clayton Marucci - klarinet Sam Knight - tenor saxofón Eddie Lee - klavír Peter Korman - kontrabas Floyer Sydenham - bicie
Fotogaléria
Názov podujatia
koncert

Miesto konania / kraj
Podhradie / Prievidza

Termín konania
14.07.2023

Popis projektu

Mária Reháková - Topoľana /SK,UK/

Mária Reháková je jazzová flautistka, speváčka a skladateľka pôsobiaca medzi Londýnom a Bratislavou. Absolvovala turné po mnohých krajinách Európy (SK, CZ, AT, UK, ES, IT, DE, NL) a USA, či už s vlastnou tvorbou, ako hosťujúci umelec, alebo ako flautistka prestížneho anglického jazzového orchestra "NYJO". Študovala jazz na londýnskej Guildhall School of Music. Je držiteľkou ceny “JazzStartUp 2022”.

 

Zostava :
Mária Reháková (SK) - flauta, spev
Gustavo Clayton Marucci (UK) - klarinet
Sam Knight (UK) - tenor saxofón
Eddie Lee (UK) - klavír
Peter Korman (SK) - kontrabas
Floyer Sydenham (UK) – bicie


https://www.mariarehakova.com/"> class="Apple-interchange-newline">https://www.mariarehakova.com/"> style="">


Názov prímateľa
Nástupište 1-12

Celkový rozpočet:
44 781,00 €

Výška podpory:
40 000,00 €