Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Poznanie ukryté v knihe

Krátky opis
Detské hudobné predstavenie - Show Lili Lentilky
Fotogaléria
Názov podujatia
Show Lili Lentilky

Miesto konania / kraj
Galanta / Galanta

Termín konania
27.06.2023

Popis projektu
Galantská knižnica už tradične pozýva všetkých prváčikov ZŠ v Galante na podujatie pri príležitosti privítania leta na nádvorie Neogotického kaštieľa v Galante.
LiLi LENTiLKA je rozprávková postavička, ktorá žije v krajine plnej zázrakov a fantázie. Je to dievčina s hnedými vlasmi, ktoré sa jej samé zakrútili, keď sa smiala. LiLi má neobyčajnú schopnosť rozprávať sa so zvieratami. Preto sa stala najlepšou kamarátkou všetkých lesných bytostí - od malých veveričiek až po veľkých medveďov. Jedného dňa sa však krajina, v ktorej LiLi žila, dostala pod vládu zlého kráľa, ktorý chcel zničiť všetku krásu jej sveta. Lili sa rozhodla, že musí urobiť niečo preto, aby zachránila svoj domov. Svoje hnedé vlasy zviazala do kopy, vzala si svoj malý ruksak a vydala sa na nebezpečnú cestu. Na svojom putovaní narazila na mnoho prekážok a zlých bytostí, ale s pomocou svojich zvieracích priateľov a odvahy dokázala prekonať všetky prekážky a nakoniec poraziť zlého kráľa. Po tomto víťazstve sa krajina vrátila k svojej kráse a kúzlu. LiLi sa stala legendou. Každý, kto cestoval do tejto krajiny, hľadal stopu LiLi LENTiLKY a hovoril jej príbeh ako inšpiráciu pre všetkých, aby sa nevzdávali a bojovali za to, čo je správne.
Podujatie je určené aj pre verejnosť.
Názov prímateľa
Galantská knižnica

Celkový rozpočet:
5 050,00 €

Výška podpory:
4 500,00 €