Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Literárna čitáreň

Krátky opis
Projekt „Literárna čitáreň“ je zameraný na súčasných slovenských autorov prostredníctvom osobného stretnutia v Okresnej knižnici Dávida Gutgesela v Bardejove.
Fotogaléria
Názov podujatia
Motivačná prednáška pre študentov na tému „Chcem byť víťazom svojho života“.

Miesto konania / kraj
Bardejov / Bardejov

Termín konania
22.06.2023

Popis projektu

Motivačná prednáška pre študentov s cieľom, aby sa vedeli dobre sústrediť na učenie, motivovať ich k učeniu, a túžili sa  stať úspešnými ľuďmi malými krokmi k veľkým cieľom ich  viesť  k vďačnosti  a vytrvalosti. Hlavným krédom tejto prednášky je: „Dokážem všetko, čo si zaumienim, som odvážny, verím si“.

 

Verím, že všetci chcete byť úspešní, chcete vidieť svoj život naplnený šťastím, radosťou, túžite sa vedieť správne rozhodnúť, kým sa stať.

 

Názov prímateľa
Okresná knižnica Dávida Gutgesela

Celkový rozpočet:
2 225,00 €

Výška podpory:
2 000,00 €