Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Keď sa začítame 5

Krátky opis
Beseda so spisovateľkou, herečkou a konzultantkou, Renátou Názlerovou.
Fotogaléria
Názov podujatia
Beseda s Renátou Názlerovou

Miesto konania / kraj
Humenné / Humenné

Termín konania
23.06.2023

Popis projektu

Vihorlatská knižnica v Humennom vás pozýva na besedu so spisovateľkou, herečkou a konzultantkou, Renátou Názlerovou.

Renáta Názlerová vyštudovala žurnalistiku na Filozofickej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave. Dlhé roky pôsobila ako redaktorka a šéfredaktorka, v súčasnosti sa venuje publicistike. Pôsobí aj ako mediátorka, venuje sa koučingu a firemnému vzdelávaniu. Ako lektorka vedie predovšetkým kurzy zamerané na komunikáciu, medziľudské vzťahy a sebamotiváciu. Spolupracuje s televíziou JOJ ako scenáristka a herečka (Súdna sieň, Ochrancovia) a moderovala talkshow Supermama.

Autorka napísala trilógiu Návodov (Návod na obsluhu lásky, Návod na obsluhu dieťaťa, Návod na obsluhu šéfa) a kriminálku v pravom zmysle slova – Vražda Eleny P., v ktorej pracovala s unikátnym podaním príbehu a priniesla prekvapujúce rozuzlenie. Je aj autorkou úspešných románov Tučibomba a Tisíc a jedna noc s Arabom.

Podujatie z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.


Názov prímateľa
Vihorlatská knižnica v Humennom

Celkový rozpočet:
2 470,00 €

Výška podpory:
2 000,00 €