Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Lebo na nich záleží... II.

Krátky opis
Prednáška veterinárnej lekárky MVDr. Petry Fabovej, MRCVS z veterinárnej kliniky PetsVET
Fotogaléria
Názov podujatia
(Ne)obyčajný svet mačiek

Miesto konania / kraj
Ružomberok / Ružomberok

Termín konania
14.06.2023

Popis projektu

Podujatie pre všetkých milovníkov a majiteľov mačiek. Doteraz sme sa na našich stretnutiach venovali mňaukajúcim priateľom len okrajovo a nadišiel čas to zmeniť. Nielen o špecifikách mačacej povahy, ale najmä o potrebách, životospráve, správnom jedálničku (napríklad aj nevhodnosti kravského mlieka) a najčastejších zdravotných problémoch bude nasledujúca prednáška veterinárnej lekárky Petry Fabovej. 
 

Podujatie v rámci projektu Lebo na nich záleží II... z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia, hlavný partner projektu. 

Na tomto verejnom podujatí budú vyhotovované fotografie prevádzkovateľom Mestská knižnica Ružomberok za účelom propagácie na webovom sídle, FB stránke a neperiodických materiáloch, prípadne ďalších médiách. Účasťou na podujatí súhlasíte s ich zverejnením. Vaše údaje o rezervácii budú po realizácii podujatia vymazané, v zmysle pravidiel o spracúvaní osobných údajov  podľa nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) z 27. apríla 2016 č. 2016/679 (GDPR) a zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov.

 

Názov prímateľa
Mestská knižnica Ružomberok

Celkový rozpočet:
2 223,00 €

Výška podpory:
2 000,00 €